Hanna Öhman

AJAJ VILKEN DAG!

I morse kände jag mig ganska pigg och fräsch så jag bestämde mig för att åka in till Piteå en snabbis för morgonshopping på Cubus där de hade 40% i butiken mellan kl 8-10, därefter hade de 30% resten av dagen. Träffade svägerskan och när jag var klar följde lillkusin med mig ut ur butiken då hans mamma stod i kö. Vi fick oss en glass och satt på en bänk i skuggan under tiden vi väntade. Sedan åkte jag hem.Under dagen har jag planterat sommarblommor i blomlådorna vi har på vår framsida (2st) och nu är jag helt knäckt. Svullen som sjutton av värmen gissar jag (första gången denna graviditet som jag ”tappar” fotknölarna pga svullnad) och höfterna är väldigt argsinta, det är så illa att kryckorna fått komma fram och det är några dagar sedan sist.Det blir med andra ord inga mer sådana här ”vilda utsvävningar” utan det är helt enkelt sängen/soffan och liggläge som gäller sista två veckorna. Just nu ligger jag i soffan iklädd nattlinne, dricker kall saft och har benen i högläge.

Vad gör du ikväll?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats