Hanna Öhman

GRYM FÖRELÄSARE SÖKES!

Okey mina vänner! Vem känner jag som är grym på att föreläsa eller kanske grym på att sätta ihop manus (till föreläsning)?Jag ställer sådana sjukt höga krav på mig själv så jag tror att det vore bra med någon att bolla tankar med.. Gärna någon som bor i närheten så vi kan träffas face to face när tid och möjlighet finns 🙂

Så, bor du någonstans i närheten av Älvsbyn och skulle vara intresserad av att hjälpa mig med tips. Idéer och/eller annat får du gärna höra av dig! Antingen via en kommentar här nedan eller så skickar du mig ett mail!

[email protected]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats