Hanna Öhman

MED STORMSTEG MOT SOMMARLOV

Nu är det inte många skoldagar kvar till skolavslutning och sommarlov! Jag tycker det märks att Selma håller på att vara i behov av lite ledighet. På fredag har vi skolavslutning och samma dag fyller Adam år, jag hoppas att jag är på benen så jag inte missar allt det roliga. Tanken är att träffas hemma hos oss efter avslutningen så vi kan bjuda på examens- och födelsedagsfika ? Är jag dålig får vi se hur det blir men vi planerar för en bra dag helt enkelt!

Ska bli skönt med en hel sommar hemma, vara lediga och bara göra det som faller oss in. Adam blir ledig i omgångar men det beror ju såklart mycket på i vilket skick jag är efter snittet. Han börjar med de 10 dagarna när bebis kommit och sedan är tanken att han ska jobba två veckor innan han går på sommarsemestern. Jag, Selma och lillebror ska bara njuta och ta det lugnt hela sommaren. Jag gissar att det blir många bad för storasyster och vi kommer nog hänga en hel del i närheten av badstranden ❤️

Förra sommaren bjöd på fantastiskt många bad!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats