Hanna Öhman

FÖRETAGARE? JAG BEHÖVER DIN HJÄLP!

Jag söker företagare som är intresserade av att sponsra, alternativt köpa reklamplats i min podcast.

Jag har hittat en studio som kan hjälpa mig med min ljudproduktion och inte vilken studio som helst: en riktig proffsstudio men människor som kan ljud. Vi pratar om hjälp med både inspelning och redigering. Detta är något jag drömmer om att genomföra men eftersom jag finansierar podden helt ur egen plånbok behöver jag nu hjälp att förverkliga detta. Jag behöver hitta företag som kan tänka sig att sponsra mina avsnitt, alternativt köpa reklamplats i podden.

Men, vad handlar podden egentligen om?

Jo Underlivet och livets under är podden om allt från graviditet och familjeliv till förlossningsskador och läckande underliv. Vi pratar om allt det där som man annars kanske inte vågar prata högt om. En öppen och ärlig podd med såväl tunga och ledsamma inslag, blandat med en stor portion ödmjukhet och en hel del humor. Både tårar och skratt är inslag i de flesta av våra avsnitt ❤

Låter detta som något ditt företag kan hjälp mig med? Skulle ni vara intresserade av en reklamplats i podden? Känner du kanske någon som kan tänkas vara intresserad?  Hör gärna av dig via mail eller telefon!

[email protected]

070-2471411

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats