Hanna Öhman

JAG BEHÖVER STÄNGA AV

Jag har några tuffa veckor bakom mig och sanningen är den att jag varit så slutkörd att jag knappt fixat vardagen. Jag behövde (behöver fortfarande) ”stänga av” och få vila. Inte vara aktiv på sociala medier utan bara vara i stundern. Andas.

Och det är precis vad jag gör just nu. Jag bara är.

Jag började nämligen ha svårt för att komma ihåg ord, sätta ihop hela meningar och tappade närminnet. Vilket jag gissar är ett tecken på att det varit lite för mycket sista tiden. Jag har dragit hårt i handbromsen och eftersom jag vet att jag dessutom inte har en frisk kropp så känns det extra viktigt för mig att direkt ta dessa varningssignaler på allvar.

Jag har bland annat avbokat föreläsningen jag skulle hålla i början av december och den uppmärkssamme vet också att jag inte släppt något nytt avsnitt av ”nya uppdaterade podden”, vilket jag egentligen skulle göra i slutet av september. Jag måste prioritera MIG och mitt mående även om det såklart känns tråkigt att det är just dessa saker, som jag brinner för, som tyvärr behöver prioriteras bort för tillfället.

Jag hoppas att jag blir piggare snart och kan börja spela in podden för jag ser så framemot att gå in i studio 🙂 Men tills jag är på banan igen ska jag prioritera att vara med familjen, sitta i pyjamas i soffan, dricka smoothies och pilla navelludd.

Andas. Njuta av stunden.

Inte ha så bråttom utan tillåta mig själv att stanna upp och bara vara i nuet.

Men allt det här, det är en stor utmaning för mig. Jag är ju van att alltid springa i 180 knyck och ha en massa saker för mig samtidigt.

Kram ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats