Hanna Öhman

EN LUGN OCH STILLA LÖRDAG

Efter en hektisk vecka kändes det underbart med sovmorgon i morse! Jag är så glad över gårdagen och känner att känslorna åker berg-och-dalbana i min kropp när jag tänker på vilka fantastiska kvinnor som samlades under ett och samma tak! Wow! Nästan så att vi borde göra om det tillsammans även utan SBU.

Kände mig dränerad och utmattad när jag vaknade i morse. Det har dels varit mycket på jobbet och gårdagen då jag steg upp 03:50 och på grund av försenat flyg var hemma först 21:30. Även om jag är galet glad och tacksam för det jag fått vara med om så tär det på kroppen men två lediga dagar ska nog få mig i balans igen.

Idag har vi inte så mycket planerat. Adam är i Bruksvallarna på sista SM-deltävlingen, nästa helg går SM-finalen! Jag och Selma hejar hemifrån, vi ska vara ute en stund pch sedan gå och köpa lördagsgodis. Jag ser framemot en kväll i soffan, eventuellt med ett glas rödvin 🙂Vad har du för helgplaner?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats