Hanna Öhman

I DAGENS TIDNING

Piteå-Tidningen hörde av sig till mig under helgen efter att de tagit del av min Facebook-video angående dagen på SBU och hur jag tror att vi på bästa sätt kan få till en förändring inom svensk förlossnings- och eftervård. *Från dagens Piteå-Tidning

Idag publicerades artikeln men den är tyvärr låst och går inte att läsa på nätet. Kan dock berätta att den är bra och jag hoppas att arbetat framåt fortskrider och att vi faktiskt får till en förändring i vårt avlånga land. Har du inte sett min Facebook-video kan du göra det nu 🙂

Uppmaning till förlossningspersonal och vårdpersonal (och politiker) som behöver höra vår sida av saken! ??? Dela gärna ?

Posted by Hanna Öhman on Saturday, 17 March 2018

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats