Hanna Öhman

MEDVERKAN I MEDIA

Jag har under de senaste månaderna varit med i flera olika media för att prata om min förlossningsskada. Allt från lokala tidningar och TV- program till nationella tidningar, radio och TV. De största kanalerna jag synts/hörts i är Malou Efter Tio och Sveriges största radioprogram P4 Extra. Jag är även lite extra stolt över just dessa båda eftersom jag tycker att inslaget i P4 Extra blev superbra och min medverkan i Malou var direktsänd och jag var så fruktansvärt nervös men klarade ändå av att lugnt berätta om mina upplevelser. Jag är så otroligt stolt över mig själv som vågade prata i direktsänd nationell TV om mina problem med avföringsläckage och liknande.

Det är inte lätt att berätta om sånt här och det är verkligen inte lätt att berätta inför TV-kameror och mitt under direktsändning men jag lyckades! Jag kommer alltid att vara stolt över att jag är med och sätter förlossningsskador på kartan och genom att uppmärksamma svenska folket på problemen inom svensk förlossningsvård hoppas jag såklart även att jag är med och påverkar framtiden!

Om du vill se min medverkan i Malou kan du klicka HÄR (observera att bilden inte är någon länk).Malou

För att höra mig berätta om min skada i P4 Extra klickar du HÄR och ca 48:20 in i programmet börjar delen om mig (observera att bilden inte är någon länk).image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats