Hanna Öhman

NÄR VILJAN ÄR STOR MEN SMÄRTAN STÖRRE

Jag blir lite dygnsvild när det är tidsskillnad men igår kväll (alltså onsdag kväll för mig) hade jag så sjukt ont. Inte ens tramadol hjälpte och då är det illa.. Lyssnar på kroppen och gör som den säger.

Idag har det dock varit bättre och jag har sett en hel del, strosat på New Yorks gator och tittat på vackra byggnader. Ja en och annan mindre vacker byggnad har det också blivit. Strosade på området där Fredrik Eklund bor och fantiserade om vilket fönster som kunde vara hans, haha 😃

Åkt båt till Frihetsgudinnan tillsammans med typ alla andra turister i stan och gått i trappen på domstolsbyggnaden (den som är med i en massa filmer/serier). Besökt Ground Zero Memorial and Museum och precis som förra gången upplevde jag platsen som väldigt speciell. Jag blir oerhört berörd/rörd även om jag inte kände någon som förolyckades. Det ligger en slöja av sorg och allvar över platsen, väldigt svårt att sätta ord på känslan man får när man besöker den här vackra, fridfulla och allvarsamma platsen ❤️

Klockan är 22:18 och jag har just lagt mig i sängen, när man inte är riktigt pigg gäller det att lyssna på kroppen och göra bara det kroppen orkar även om man önskar att man kunde göra mer!

Tyvärr funkar det inte att ladda upp bilder just nu 🙁 När jag kommer hem ska du få se lite kamerabilder. Funkade dock på instagram så kika där om du vill 😉 @hannaohman84

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats