Hanna Öhman

VÅGA FRÅGA 2.0

Nu börjar det vara länge sedan sist och dessutom vet jag att det finns några nya läsare så därför tycker jag att vi kör en frågestund!

Kom ihåg att ingen fråga är ”dum” och jag vet att min skada väcker många nyfikna funderingar. Vi kör hela kvällen ut så svarar jag under helgen. image

Spännande att se om det kommer någon fråga!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Betty

  Hej.
  Härligt att du ger oss läsare chansen att fråga allt möjligt, du är en trygg individ. 🙂

  Har försökt läsa runt i din blogg för att förstå vad som hänt men saknar kategorierna så bloggen blir lite svårnavigerad, men annars älskar jag att få läsa och ta del av din verklighet, en naken sanning som inte är skriven för att få sympatier eller ’skina på ytan’ – precis i min stil. 🙂

  Jag undrar lite över dräneringen du skriver om och hur allt detta fungerat, hudflikarna man skurit upp som du fotade osv.. har inte alls begripit den delen. Vore jättesnällt om du ville dela med dig av den biten. Tack på förhand och fortsatt glad midsommar.

 2. Martina

  Hej! Jag tycker att du verkar vara en jättehärlig tjej! Jobbar du med att sälja hus, som mäklare?
  Du verkar så stark, jag har tänkt mycket på dig sedan jag började läsa din blogg för någon vecka sedan. Känner du att du ibland avstår från vissa saker pga stomin? Var det något under förlossningen som gick fel, som gjorde att du nu har stomi? Jag har själv två små barn, en dotter som nyss fyllt 4år och en son som blir 2.5år på lördag!
  Många kramar från Martina

 3. Lena

  Hej! Kanske en udda fråga men det skulle vara intressant att veta hur det går till att byta stomipåse. Jag känner ingen med stomi och ska jag vara ärlig kan jag inget alls om stomi. Upplys mig gärna. Du gör ett bra jobb Hanna, kämpa på. Mvh Lena

 4. Malin

  Undrar om du lite ”ingående” vill berätta exakt vad som hänt dig som ledde till din stomi operation?
  Med vänlig hälsning, Malin

 5. Tobias Paulsson

  Hej
  2 frågor.
  1. Får man vara vän med dig på Facebook?
  Och 2. ar du använt pilatesboll?

stats