Hanna Öhman

1 ÅR MED NC

Idag är det ett år sedan jag började använda Natural Cycles! Prata om att tiden går fort!

Jag trivs väldigt bra med NC och för mig funkar allt utmärkt. Läste för någon månad sedan att det var ett antal kvinnor som blivit gravida trots NC men då tänker jag såhär.. jag blev gravid med Selma när jag åt Cerazette och dessutom mår jag inte bra på piller. Jag sköter dessutom NC perfekt och följer alltid mina röda dagar, fuskar aldrig. För mig känns det bra och som sagt, piller är inget alternativ.

Vad använder du för preventivmedel?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Saga

    Minipiller Exlutena sedan många år. Funkar perfekt och skönt att helt slippa mens. Behövde bara göra uppehåll 6 veckor innan jag blev (planerat) gravid och har fortsatt med dem nu efter förlossningen. Har haft många preventivmedel genom åren men detta är helt klart det bästa!!

stats