Hanna Öhman

ÄNTLIGEN EN UPPDATERING!

Hey!

Har behövt vila och bara vara med familjen under veckan som gått. Vi myser i bebisbubblan och lär känna vår fina underbara lilla kille!

Jag ska berätta allt om förlossningen och första tiden när jag har mer energi men till dess:

Snittet gick fint och det var en väldigt positiv upplevelse.

Dessvärre blev jag sjuk när lillen var några dagar gammal och vi fick åka in till sjukhuset igen, det visade sig att jag fått en infektion i snittet. Jag har varit däckad med hög feber och inte kunnat njuta fullt ut av dessa första dagar med vår lille prins. Längtar så efter att ta första promenaden med vagnen, det hade jag tänkt göra i onsdags men så blev det ju inte… Äter antibiotika och livet börjar sakta återvända så snart är jag tillbaka här ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats