Hanna Öhman

DU ÄR FANTASTISK

Alltså, jag är ingen stjärna på att ta beröm, komplimanger och fina kommentarer. Jag blir oftast generad och vet inte riktigt vad jag ska svara.

Här om dagen fick jag en så fin komplimang.:

”Men nu känner jag ju igen dig. Du är fantastisk! Och stort grattis till bebisen.”

Åh, tack! Tack så hjärtligt för dina fina ord ❤️

Det värmer alltid mitt hjärta att få höra. Det är inte alltid lätt att dela med sig som jag gjort genom åren och det finns alltid personer som tycker att jag gör fel, att jag inte borde vara så öppen. Inte skrämmas och inte avslöja så privata detaljer. Den kritiken kan jag ta och hantera men däremot är jag som sagt asdålig på att ta komplimanger, det måste jag bli bättre på! Men jag blir helt enkelt så ödmjuk och själaglad att jag samtidigt blir generad.

Tack igen för dina fina ord, du fick mitt hjärta att göra ett glädjehopp ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats