Hanna Öhman

ATT TA SMÄRTA

Jag har varit ännu sämre några dagar men jag har samtidigt kommit till insikt att smärtan är betydligt lättare att hantera när jag vet varför jag har den.

Jag vet att kroppen bakar en liten bebis och då blir smärtan lättare att ta. Jämför jag med smärta efter exempelvis en misslyckad operation, där jag inte kan se någon ”nytta” av smärtan, där smärtan är så tuff att hantera just på grund av att det inte finns något ”gott” med den. Den smärtan är så tuff både fysiskt och psykiskt.

Nu när jag vet att kroppen blir större och tyngre, att trycket på bäckenbotten ökar ju mer jag växer, desto lättare är det att bara härda ut. Vi får ju något väldigt värdefullt och helt fantastiskt efter dessa månader så då spelar det inte så stor roll att jag har ont. Bara 4 månader kvar nu ?❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats