Hanna Öhman

INTE SOM JAG TÄNKT MIG

Ibland blir saker och ting inte som jag tänkt eller föreställt mig. Jag hade målat upp en bild att jag skulle kunna jobba åtminstone maj ut men under förra veckan började jag insé att det nog skulle vara omöjligt. I fredags träffade jag läkaren i Luleå och blev sjukskriven på heltid en månad.

Förhoppningen är att jag ska kunna gå tillbaka till mitt älskade jobb, åtminstone på deltid. Men, jag har också insett att jag förmodligen bara blir sämre och sämre ju längre gången jag blir så jag ska börja nudda vid tanken på att det kanske inte blir som jag tänkt mig i det här fallet heller.Nu ska jag fokusera på att lyssna på kroppen några veckor, för det har jag nog inte riktigt gjort. Jag ska vila och äta en massa goda frukter, just nu är det Annanas och melon som gäller (det var samma under förra graviditeten) ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Jag har inte haft i närheten lika jobbigt som du verkar ha det med kroppen under mina graviditeter men jag vet hur det känns när den planen man satt upp för närmsta tiden inte håller. Det är en ju en sån kort tid och jag tror inte det har undgått någon hur mycket du kämpar, ta den här tiden och vila tycker jag! Du ska ju hålla fysiskt och mentalt även när bäbisen är ute menar jag,

stats