Hanna Öhman

EN ARGBIGGA I HUSET

Jag är så sjukt trött i hela kroppen, ja faktiskt både fysiskt och psykiskt. Det tär på huvudet att hantera smärta och humöret blir liksom påverkat om vi säger så, Adam kan nog intyga att han får ta en hel del av mitt humör just nu, allt går typ ut över honom. Jag kallar mig själv för argbigga med jämna mellanrum, haha! Tur jag fortfarande har lite självdistans och ibland börjar jag asgarva åt mig själv när jag hör hur jag faktiskt låter.

Tänk dig alla gravidhormoner PLUS smärtan och allt jobbigt så kan du kanske föreställa dig vilken häxa jag kan vara just nu ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats