Hanna Öhman

PLAN FÖR MITT ENGAGEMANG

Hej! ♥️

Som du märker har jag inte varit speciellt flitig med uppdateringar här. Jag har fullt upp med att njuta av bebisbubblan och dessvärre har bloggen ännu en gång blivit lidande. Jag har dåligt samvete för att jag är så oengagerad just nu och det känns inte bra.

Det jag brinner för med den här bloggen är egentligen att skapa opinion och medvetenhet genom att skriva om förlossningsskador och förlossningsrelaterade komplikationer. Det var aldrig min mening att den här bloggen bara skulle handla om vad jag gör om dagarna. Vilket den mestadels gjort sista tiden då graviditeten varit det största i mitt liv på så många år.

Nu vill jag tillbaka till mina ”rötter” med bloggen och annat ideellt jag pysslar med. Under de kommande veckorna ska jag därför lägga mitt fokus på att få ihop podd-studion här hemma i vårt hus men jag ska även försöka lägga upp en plan för mitt engagemang. Det är tyvärr så att det inte finns tid eller energi till allt och jag vågar i dagsläget inte säga om bloggen kommer fortsätta vara aktiv eller om den får vila för att ge tid och plats för annat förlossningsvårds-relaterat som jag prioriterar högre.

Kram ♥️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Gillar att du blandar både vardag och det du brinner för det ger ett mer djup så fortsätt så, är intresserad av att läsa din förlossningsberättelse hur du upplevde jämfört med tidigare förlossning osv.

  Fortsätt som du gjort blir roligare att läsa. Heja dig!

  1. Mia

   Åh, vad jag saknar dig! Var ju en del av min kvällsrutin att kika in här och läsa, uppskattar verkligen blandningen vardag/livet/förlossningskamp❤

 2. Jessica

  Åh, fast jag VILL verkligen läsa om bebisvardag! Det känns som en seger efter allt du gått igenom! Det är så fantastiskt att du efter alla om och men fick genomgå graviditet, snitt och få en underbar bebis! Jag vill liksom stanna kvar i bebisbubblan med dig en stund till 😀 Det inger hopp!

stats