Hanna Öhman

FEM SNABBA OM MIG

1. JAG STÄLLER HÖGA KRAV PÅ MIG SJÄLV.

Definitivt inte min bästa egenskap… Jag har så länge jag kan minnas haft stora förväntningar och prestationskrav på mig själv vilket kan leda till prestationsångest. När jag gick skola handlade det mest om betyg och att lyckas bra på prov och i arbetslivet handlar det om att göra så bra ifrån mig som möjligt. På hemmafronten handlar det om att ha det rent och undanplockat. Jag älskar att ha många bollar i luften samtidigt och då vill jag självklart sätta alla direkt i mål också, detta är något som jag jobbat otroligt mycket med. Att handskas med motgångar och även att kunna säga nej ibland.

2. JAG ÄR PEDANT.

Pedant ända ut i fingertopparna och även detta är något som jag fått jobba otroligt mycket med, speciellt sedan jag fick barn (hehe det går sådär, fråga mina vänner Linda & Pernilla). Att städa när man är nyopererad är inte heller någon hit så jag har fått lära mig att jag inte alltid kan ha skinande rent. Dessutom har jag och Adam väldigt skilda uppfattningar om vad som är rent eller ej. När jag ser dammråttor skrattar han åt mig. När dammråttorna blivit dammälgar kanske han eventuellt reagerar men förmodligen inte 😉

3. JAG ÄR KÄNSLOSAM.

Jag har nog alltid varit känslosam men det blev ”värre” när Selma föddes. Jag gråter ganska lätt och har en enorm medkänsla i kroppen. Dessutom kan jag gå från att skratta till att gråta på några sekunder. Jag har dessutom ganska kort stubin och brinner fort. Som tur är går det över väldigt snabbt och jag kan gå från ilska/irritation till gapskratt innan du ens hinner blinka!

4. JAG ÄLSKAR ATT INSPIRERA.

Jag ser mig själv som en positiv person som har lätt för att skratta. Jag är även jätteduktig på att inspirera och motivera andra (vilket jag tycker är en suverän egenskap). Livet är till för att levas så därför försöker jag ta tillvara på så mycket jag bara kan, något som blir lite svårare under perioder när jag är sämre. Dock tycker jag att jag klarar det bra och försöker att inte låta min situation begränsa mig mer än nödvändigt.

5. JAG BÖRJADE MIN KARRIÄR SOM RESELEDARE.

Jag har alltid älskat att resa och har haft förmånen att åka utomlands tillsammans med mina föräldrar ända sedan jag var liten. Vi har rest ofta och jag har genom våra resor lärt mig så mycket om andra människor och kulturer. Jag brinner för att resa och jag hoppas att min kära make en dag förälskar sig i resandet lika mycket som jag! Drömmen är en bostad utomlands den dagen vi går i pension. Då kan man tillbringa delar av året i Sverige och andra delar någonstans under palmerna! Måste bara försöka övertala Adam eftersom han nog inte riktigt befinner sig på samma nivå på den punkten (tur att det är länge kvar till pension)! 😉

Jag och mamma vid frihetsgudinnan, väldigt turistiskt och samtidigt ett måste att ha varit till Liberty Island 🙂 Hon är stor och vacker och känslan att få kliva i land och se henne på nära håll är speciell!

IMG_0804

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats