Hanna Öhman

FREDAG BETYDER UTELUCH!

Jag har som vana att äta god lunch på fredagar, ett härligt sätt att påbörja helgen tycker jag. Nog för att jag har några arbetstimmar kvar efter lunch men det spelar liksom ingen roll.

Idag har jag dock inte några spikade lunchplaner så vi får se om det blir utelunch eller om jag köper något gott och käkar på jobbet. Det blev i och för sig sushi i Luleå igår men det hindrar inte fredagslunchen. Måste erkänna att det är lite synd att vi inte har något sushiställe i Älvsbyn. Tänk om vi kunde få ett eget Sushi-bar. Det skulle vara klockrent!

På tal om sushi, eller kanske framförallt pinnar (som man äter med menar jag nu). Under min graviditet och strax efter förlossningen hade jag problem med karpaltunnelsyndrom. Jag hade sjukt dålig styrka i händerna och än idag har jag lite problem med finmotoriken och ”nypstyrkan” i fingrarna. Så för mig är det inte lätt det här med att äta med pinnar, haha! Vissa dagar går det och under gårdagens lunch gick det hyfsat. Andra gånger går det inte alls och det känns bara så ”fel” att äta med bestick. Det sitter garanterat i mitt huvud men visst är sushi godare med pinnar?!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats