Hanna Öhman

SÄNKAN LITE HÖG

Idag har jag pratat med Sunderbyn och fått besked angående proverna jag lämnade i onsdags. Och som jag trodde var sänkan aningen förhöjd men inte så pass att något behöver göras just nu utan vi avvaktar och ser vad som händer.

Känns skönt att veta det för då behöver jag inte springa runt och fundera, å andra sidan hade det varit allra bäst om den inte haft någon förhöjning alls.. för nu kan det ändå vara så att den är påväg uppåt och då ska jag fundera på det likförbannat. Blir jag sämre får jag ta nya tag helt enkelt, right?! 🙂

Hoppas du haft en bra torsdag, själv har jag avrundat dagen med att helgstäda och då brukar det vara ännu trevligare att komma från jobbet fredag eftermiddag. Jag hoppas på att allt med huset är helt klart för vår del under helgen och att jag på lördag kväll kan dricka det där champagneglaset för att fira att vi är ”färdigflyttade” för den här gången! Jag hoppas även att vi under kommande helg hinner få upp ett och annat på väggarna i lägenheten för just nu är det väldigt kalt överallt.

Några ljusslingor har vi fått upp och det är så mysigt nu när höstmörkret slagit till med full kraft.

 

Har du hunnit göra några planer för helgen?

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats