Hanna Öhman

GÄSTKRÖNIKA I ILCO-MAGASINET

För ett tag sedan skrev jag en gästkrönika till ILCO’s eget magasin, ILCO är alltså Tarm- Uro- och Stomiförbundet och jag blev superglad när jag fick frågan om att skriva ihop en krönika. Kul att kunna dela med mig av mina erfarenheter till andra stomister och även kanske inspirera någon ❤️

Det måste vara prick 10 veckor sedan jag skrev texten, jag var i vecka 27 då (som framgår av texten) och nu är jag i vecka 37, så himla fort tiden har gått!Jag tror att jag i framtiden kanske vill skriva mer men det är liksom svårt att ”frilansa” med sådant då jag inte är journalist, måste nog fundera på det så kanske jag kommer fram till någon bra lösning ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats