Hanna Öhman

KÄNNER MIG SJUK

Jag har två spännande dagar bakom mig med besök på specmödra i tisdags och kirurgen igår onsdag. När jag vaknade i morse kände jag mig helt urlakad, nästan som att jag har en förkylning på g i kroppen. Hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk nu när snittet närmar sig!

Besöket på kirurgen gick bra och jag har fått en ny setontråd (ett dränage). Blir alltid aningen utmattad efter ett sådant kirurgbesök, känner mig stressad innan det är gjort då jag vet hur jäkla ont det brukar göra. Sedan går jag omkring och spänner mig och när det väl är gjort kan jag slappna av och pusta ut. Det är då tröttheten sköljer över en och man blir alldeles matt.

En gammal bild med rödgråtet ansikte efter ett setonbyte.Idag var jag varit hemma i soffan nästan hela dagen, gjorde en liten avstickare till ICA eftersom jag behövde fylla på fruktförrådet, har gått från kiwi till persika så just nu äter jag stora mängder persika varje dag. Mums så gott! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats