Hanna Öhman

SKOLAVSLUTNING OCH FÖDELSEDAG

Idag har Selma haft skolavslutning och nu väntar ett långt och spännande sommarlov! Inte nog med att hon nu gått ut första klass, inom en vecka kan hon även titulera sig storasyster!Selma lånade kameran och lekte fotograf, väldigt skoj tyckte hon och för mig var det bara till att lyda alla poser hon bestämde att jag skulle göra ?Själv har jag alldeles precis intagit sängläge, kände att jag behövde ligga ner en stund då dagen varit rätt så intensiv. Vi firar inte enbart skolavslutning och sommarlov idag, pappan i familjen fyller nämligen år ? Nu ska jag försöka sova en stund, kram ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats