Hanna Öhman

KROPPEN VILL VILA

Idag går vi in i vecka 20 och jag kan inte riktigt fatta att tiden gått så fort!

Den här veckan som snart är över har varit den tyngsta ännu så länge. Jag känner av foglossningen mer och mer och jag har även börjat känna ett jäkla tryck på bäckenbotten. Gissar att skadan gör sitt för jag har mer ont i baken och har svårt att sitta. Precis när jag sätter mig ner är det besvärligt men även när jag ska ställa mig upp. Det gör ont i hela fiffin och jag känner att muskulaturen som finns kvar börjar påverkas. Har svårt att hålla mig och inkontinensen är ett faktum.

Fick kämpa för att orka hela arbetsdagen igår och idag är kroppen så himla trött. Jag vill helst bara vila, ligger fortfarande i soffan iklädd endast underkläder och morgonrock. Gissar att jag kanske snart blir sjukskriven på deltid men jag ska försöka klara heltid de kommande veckorna då jag redan nu har dessa veckor fullmatade med spännande möten.

Gravidappen Preglife om bebisen i vecka 20:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats