Hanna Öhman

NÄR RAPUNZEL BLEV SIXTEN

Jag har hela tiden varit stensäker på att det ligger en liten tjej i min mage och jag har inte haft en tanke på pojknamn. Innan ultraljudet, när jag fortfarande var övertygad om flicka, ville Selma att hon skulle heta Rapunzel. Men, det tyckte varken jag eller Adam.

Nu vill hon att lillebror ska heta Sixten men det känns inte heller ”rätt” för oss. Jag googlar pojknamn som en galning och funderar men kommer inte på något som känns helrätt. Adam har ett namn men njäääää jag tror inte att det blir det namnet heller. Känns så mycket lättare med tjejnamn!

Några förslag på fina pojknamn? Selma vill gärna att han ska heta något på S men det spelar egentligen inte så stor roll bara vi alla tre tycker om namnet.

Selma med lillkusin Agnes ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Sixten är fint gulligt och coolt, ? jag tycler det passsar bra med Selma, men är ju en fördel om namnet känns rätt ?
  Sakarias, Set eller Sigge

 2. Sara

  Stort grattis Hanna!! Så underbart roligt, önskar er all lycka och välgång. Mina två pojkar heter Hugo och Harry ? det är de enda två pojknamn min man o jag kunnat komma fram till faktiskt, tyckte också det fanns fler tjejnamn man gillade liksom ?.
  Hoppas du får må så bra som möjligt resten av graviditeten!
  Hälsningar Sara

 3. Lina Lundberg

  Wilma skulle också vara en Sixten men hon blev ju en Wilma ? men Selma å Sixten va ju fint ?? Eller Sune är ju gulligt ? eller Sven eller Sigge ?

stats