Hanna Öhman

OLYCKA OCH FRAMGÅNG I SAMMA TÄVLING

Som jag berättade var vi hemma igår och följde inte med Adam på tävling. Han hade en både dålig pch bra dag. Första finalheatet gick gashandaget sönder så han rasade från en finfin plats till att inte ens kunna köra. Men, det är sånt som händer när man tävlar så det var bara bita ihop och ladda om till nästa finalheat där han fick starta från bakre led eftersom han inte ens kom i mål i första. Även John, som leder SM, hade otur i första heatet då han låg i ledning men körde sönder sin skoter.

Lillebror Filip, som vann första heatet, tog starten i andra heatet. Adam kom ut som trea och John som fyra tror jag. Några varv senare hade Adam och John letat sig upp till första och andra plats och höll dessa platser ända in i mål. Tyvärr räckte segern i andra heatet bara till en fjärdeplats total i gårdagens tävling, detta på grund av incidenten i första heatet och det faktum att han inte kunde köra i mål och alltså inte fick poäng med sig därifrån.

Bara ladda om för torsdagen då det på torsdag kväll är dags för stadioncross-SM i Skellefteå. Stadioncrossen är en del av SM-veckan. På lördag är det dessutom SM-final i Kalix och ställningen inför finalen är John på första plats, Adam sju poäng efter honom på andra plats och tjugo poäng efter Adam hittar vi Robin på tredje plats. Kommer bli en spännande dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats