Hanna Öhman

UTELEK, SHOPPING OCH FIKA

I lördags tog vi sovmorgon och sedan hann vi mysa i soffan en stund efter frukost. Vid lunch tog vi sparken och begav oss ut på byn för lite shopping och fika på Ekbergs. Jag köpte nya byxor till Adam så han har något snyggt till lördagens SM-bankett. Vi har beställt en supercool skjorta till honom som jag måste visa när den kommit! 🙂

Råkade även springa över två blusar till mig själv sådär helt oplanerat. Ett plagg in, ett ut hade jag ju bestämt men det höll inte speciellt längre…

Efter fikapausen sparkade vi vidare till ICA och handlade lördagsgodis. Sedan hade vi en väldigt lugn eftermiddag med barnfilm och mamma-Selma-mys. Otroligt skönt för mig eftersom det känns i min kropp och knopp att jag har många järn i elden för tillfället!

Hoppas du haft en fin helg ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats