Hanna Öhman

REGN OCH RUSK

Igår var det ganska tråkigt väder hos oss i norra Sverige, jag hörde till och med att det snöade rätt rejält i typ Kiruna. I Älvsbyn hade vi någon ynka plusgrad samt regn.. regn, regn och åter regn. Passade mig egentligen ganska bra eftersom jag har mycket att göra med podden. Hade tänkt släppa nyaste avsnittet i torsdags men jag hann inte färdigt så nu satsar jag på kommande torsdag istället.

Osminkad med mjukiskläder då är det fint med filter så man ser fräsch ut, hehe!

IMG_8575

På eftermiddagen klarnade vädret upp en smula och det blev ganska fint. Solen värmde när den kikade fram men i övrigt kändes det ganska kyligt. Vi uppvaktade våra mammor (både min och Adams) och när vi kom hem igen och hade fått Selma att somna fortsatte jag arbetet med podden. La undan datorn någon gång runt 22:30 och jag gissar att jag har några timmars kvällsjobb under den här veckan för att vara klar till torsdag.

Såg riktigt härligt ut på eftermiddagen men det var väldigt kyligt ute trots att solen kikade fram mellan molnen. Strax efter bilderna är fotade kom de mörkare molnen tillbaka igen.

IMG_8582IMG_8585

Nu hoppas jag att sommaren är på väg för det vore trevligt med värme när vi nu strax går in i juni månad! Och till er som bor i södra delen av Sverige, jag tyckte mig se på sociala medier att ni haft kanonväder. Njuuuut och skicka gärna några solstrålar i vår riktning!

Måndag idag, en ny vecka med nya möjligheter. Nu kör vi! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats