Hanna Öhman

SÅ LUGN LÖRDAG!

Igår hade vi en rätt mysig lördag trots att pappan i familjen jobbade.

Jag och Selma knatade iväg till Ekbergs för en fikastund tillsammans med Petter, Elina och min mamma. Åt gott och fikade gott. Sedan tog vi en liten shoppingtur bland några affärer och hon fick sig en så fin kjol och tröja. Inne på Gårdings fastnade Selma för en speldosa som hon inte fick och det blev ett hemske liv då hon så gärna ville ha just den där speldosan. Perfekt, då har vi ett uppslag för antingen julklapp eller födelsedagspresent. Hon var så ledsen så det tog närmare 20 minuter för oss att ta oss tillbaka hem <3

Under promenaden hem hade regnet övergått till snö så lite glada miner blev det ändå. Kvällen blev lugn och middag fick en av ortens restauranger stå för. Jag känner mig fortfarande ganska vissen så kl 21:15 bestämde jag mig för att göra kväll. Inte ofta man lägger sig den tiden på en helg! Hade hoppats att jag skulle vakna pigg och fräsch idag men inte det. Fortfarande tung i huvudet, hostig och allmänt risig. Blir en tidig kväll även ikväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats