Hanna Öhman

VILKET SKITSÄTT ATT PÅBÖRJA LÖRDAGEN

God förmiddag! Börjar med att varna för kanske obehaglig bild längre ner så är du kräsen kan du nog stänga ner nu…

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon till klockan 9, härligt! Jag var upp en sväng strax efter 7 men kände mig inte riktigt redo att vakna på riktigt så jag myste ner mig i sängen igen.

Adam åkte på jobb idag så det är bara jag och Lillhumlan hemma. Hon gjorde morgon där runt 7 men såg på barnprogram så mamman kunde vila lite, hur skönt är inte det för en trött och hängig morsa?! 🙂

Nu ska vi strax klä på oss och ta en promenad till ett café för lördagsfika. Låter väldigt mysigt och harmoniskt på en lördag men jag kan berätta att dagen inte började lika ”fin och tillrättalagd”. Orkade nämligen inte irrigera igår kväll så för att slippa strosa runt med full påse inledde jag dagen på detta skitsätt (ordvits för den som inte hänger med). Råkade dock spruta in lite väl mycket vatten så jag blev kvar på dass väääääldigt länge. Såhär ser det ut när jag kopplat in slangen och sprutar in vatten. Sitter på en pall vid toastolen…

Vill dock inte lägga upp bilderna på vad som händer sedan för då kanske någon sätter kaffet i halsen, haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats