Hanna Öhman

STADIONCROSS UNDER SM-VECKAN

Oh, jag är så sjukt trött pch slut i hela mig! Hade en hektisk arbetsdag i Gällivare igår och dessutom ca 50 mil i bil tur och retur. Idag har jag dessutom jobbat med några nya spännande saker så nu ikväll känner jag mig vansinnigt tom i bollen!

Har nyss kommit ur duschen och nu ska jag kasta mig i säng så kanske jag orkar köra till Skellefteå i morgon efter jobbet. Adam tävlar i stadioncross-SM och det brukar vara en rolig tävling att besöka! I och för sig avgörs mycket redan i starten då banan är kort och inte så bred men å andra sidan brukar just stadioncrossen vara väldigt publikvänlig och dessutom en häftig upplevelse! Vi får se hur jag känner mig i morgon, jag ska ju faktiskt orka köra hem också (och inte bara dit).

Tror att det drar igång runt 18 så det blir nog ganska sent innan allt är klart och tävlingen avgjord, med tanke på hur sliten jag är kanske vi stannar hemma och kikar på livesändningen via nätet, det funkar ju det också 🙂Befinner du dig i närheten av Skellefteå tycker jag att du ska ta dig till Norrvalla idrottsplats och kika på rafflande racing med Sveriges bästa skotercrossåkare. Vi kanske ses där!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats