Hanna Öhman

TACK FÖR ALLA HEJAROP

Jag måste bara få tacka för alla fina kommentarer och hejarop jag fått efter min video på Facebook där jag berättade om min dag på SBU och om hur jag tror att vi på bästa sätt kan förändra och förbättra svensk förlossningsvård!

Jag har fått så många pm, mail och sms från människor som vill visa sitt stöd. Och det betyder så otroligt mycket för mig! Dessutom är det många som säger att jag är ”duktig” på att ”hålla tal”. Gissar att det helt enkelt är så att jag gillar att prata och kan vara en riktig surrhumla (hehe), speciellt när jag får prata om saker jag brinner för. I skrivande stund har klippet visats drygt 10.000 gånger, vilket känns ganska mycket för en relativt okänd kvinna som pratar om förlossningsskador…

Än en gång, TACK för alla fina kommentarer och tack till alla som tagit sig tid att höra av sig. Det betyder massor för mig ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats