Hanna Öhman

VI VÄLKOMNAR VECKA 21

Jag har en kämpig vecka bakom mig med en kropp som inte riktigt mår jättebra. Kvällarna har varit väldigt tuffa då smärtan varit nästintill outhärdlig. Jag vet inte hur många timmar jag tillbringat liggande i soffan eller sängen, suckandes och stånkandes. Samtisigt försöker jag må så bra jag bara kan får jag vill verklogen njuta av den här tiden. Vi har längtat så många år och hur tung underlivssmärtan än är att bära så VILL jag njuta av allt som sker.

Igår träffade jag kirurgen på Sunderbyn, han undersökte tarmen och bytte dränage men mer om det vid något annat tillfälle.

Idag går vi in i vecka 21 och vet du?! Igår kväll kände vi för första gången buffar på utsidan av magen! WOW!! Jag har sett framemot detta i flera veckor, att låta Selma och Adam vara med och ta del av det lilla liv som växer i min mage. Jag tror att det blir verkligare för blivande storasyster nu när hon kan börja känna lillebror buffa. Tänk att hon nu äntligen ska bli storasyster, som hon längtat! Känslan att berätta det för henne dagen innan julafton och hennes reaktion.. det går inte sätta ord på hur magiskt det var ❤️✨

Vi har passerat halvtid nu men eftersom snittet är planerat runt vecka 38 så är det ju inte riktigt halva tiden kvar ?

Bild från gravidappen Preggers.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats