Hanna Öhman

DISCO I MAGEN

Här ligger jag. På ett hotellrum i Gällivare med byxorna neddragna till knävecken. Inne i min mage är det fullt disco ❤️ Jag har ena handen på magen men det känns knappt på utsidan. Kanske för att moderkakan ligger i framkant.

Men, jag känner väldigt mycket ”på insidan”. Magiskt. Alldeles alldeles underbart.

Upplever att kulan vuxit massor och blivit ganska stor men när jag tog en bild igår så insåg jag att den inte är speciellt gigantisk, haha! ?Idag är det en hel vecka sedan vi fick en glimt av vårt mirakel och jag längtar massor till nästa ul som vi ska göra om 11 veckor ungefär.

Åh vad jag längtar till rörelserna börjar kännas ordentligt så även Adam och Selma får ta del av all aktivitet. Så de också får känna lillebror sparka och ha party där inne ❤️

I vilken vecka har du kunnat känna bebisen från utsidan?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Har haft en tung dag med motgångar och kände mig låg men så gick jag in på din blogg och nu ligger jag och känner glädje och värme istället! Jag har besökt din blogg då och då genom åren några gånger per år för att kika hur det gått för dig osv och nu var det nog 6 månader sedan jag var inne sist och nu möts jag att detta inlägg! ???? Detta gjorde min fredag, stort grattis till er alla ❤️ nu ska jag se till att läsa ikapp!!

 2. Lotta Norén

  Kring v 22 började jag/vi känna rörelser både på in och utsidan! Jag hade också moderkakan i framvägg så det var säkert därför det tog sån tid. Men då är ni ju snart där! Så himla mysigt! ?

 3. Karin

  Stort grattis! Så himla härligt, har hållit tummarna för att du skulle få bli gravid igen! Min son sparkade från insidan så att det syntes utanpå redan i vecka 19, min svärmor såg hur han tryckte ut foten. Jag kände första rörelserna med honom i vecka 13 efter ett träningspass, det var som ett flipperspel i magen ? dottern kände jag första gången i vecka 16, modrrkakan i bakvägg båda gångerna. Så gött att känna de där rörelserna! Hoppas du får må bra och slippa graviditetskrämpor nu!

 4. Towa

  Wow! Så glad för din skull! Det är verkligen en speciell känsla med små rörelser i magen ❣️
  Jag minns inte riktigt när det började kännas som sparkar. Minns dock hickan!!! Fast jag förstod inte att det var hicka förrän långt in i graviditeten hehe

stats