Hanna Öhman

HAR NI SKILJT ER?

En gång per år lämnar jag in min vigselring på ”översyn”. Då kollar de så att stenarna sitter ordentligt, putsar ringen och liksom tar hand om den. Extra kärlek en gång per år med andra ord.

I lördags åkte jag till stan för att lämna in den, känns bra att göra bort det före semestern för annars lär det ta betydligt längre tid än tre veckor. Selma blev dock aningen förskräckt när hon i söndags upptäckte att jag var utan ring. Hon frågade försynt om vi hade ”förskiljit oss”? Nej, men varför tror du det? frågade jag.

Men mamma, du har ju inte din giftasring!

Snacka om observant.

image3 (2)

Själv har jag hunnit få panik några gånger när jag liksom känt att ringen inte är på fingret. Det tar bara en sekund eller kanske till och med mikrosekund innan jag kommer ihåg att jag lämnat in den för översyn, haha.  Hoppas på att få tillbaka den inom några veckor, jag känner mig så himla naken utan den!

Har du något smycke du har svårt att vara utan?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats