Hanna Öhman

SNARKNINGARNA FRÅN H-VETET

Alltså, jag snarkar som en galning för tillfället! Började ganska lindrigt för några veckor sedan men sedan har det eskalerat lavinartat!

Torsdag morgon hade jag sjukt ont i halsen och trodde minsann att jag skulle bli sjuk men sedan har jag insett att det är på grund av snarkningarna jag har halsont. Jag drar nog världens största timmerstockar, nästan så att väggarna skakar när jag sätter igång!

I natt har jag varit upp på toaletten 5 ggr, vaknat av halsont ungefär lika många gånger och dessutom dreglar jag nåt så förskräckligt. Inte många dagar kvar nu sedan kanske snarkningarna upphör så resten av familjen kan sova utan störningsmoment från Snarkdrottningen! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrika

    Hjälp, jag dreglar också men är inte gravid så vad kan man då skylla på…? *hi hi*

    Ha en fin sommar hela familjen!

stats