Hanna Öhman

ÄNTLIGEN!

Idag är en stor dag för mig.

Idag har jag nämligen vågat mig på ett lite försiktigt träningspass. Whop whop! Dagen till ära valde jag mitt favoritpass (ben & rumpa) men körde helt utan vikter och bara med min egna kropp. Du får ha i åtanke att jag inte tränat ”på riktigt” sedan i november.

Det känns fantastiskt roligt och kanske kan jag börja få bukt med rumpan snart igen, jag tycker att den har börjat hänga oroväckande mycket! (höhöhö)

Konturerna på armarna är sedan länge försvunna och volangerna på både rygg och mage har börjat göra comeback. Jag har egentligen aldrig varit speciellt vältränad eller biffig på något sätt utan bara helt normalt tränad. Det börjar vara dags att ta tag i detta och komma tillbaka till en fastare form igen. Nu i början blir det mest övningar med den egna kroppen och skulle jag känna att jag på något sätt förvärrar situationen i de nedre regionerna avbryter jag allt och går tillbaka till nybörjaryoga.

När jag tränar svettas jag som en gnu. Jag blir dessutom högröd i ansiktet och slående lik en tomat!image

Det här är min favoritlunch just nu. Har du någon sommarfavorit i lunchväg?image

KRAM.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Villa Grön

    Hej, hittade precis din blogg. Vad fint att du delar med dig av ditt liv och komplikationerna efter förlossning. Fick själv en skada efter andra förlossningen, men hade turen att det läkte som det skulle och kan leva ”normalt”. Ha en jättefin kväll!

stats