Hanna Öhman

GOD MORGON ☀️

Jag vaknade med ett stort leende på läpparna i morse när jag upptäckte att solen strålade från en klarblå himmel! Underbart efter allt regn som kommit den senaste veckan.

Sitter här med en kopp kaffe och njuter, det må blåsa lite men det gör inte så mycket tycker jag. Natten har varit ganska bra och smärtan är inte värst så det känns faktiskt helt ”okey”. Längtar efter att komma tillbaka till träningen och nu är det inte länge så är jag på banan även med jobbet! Jippiiiie! 😃image

Tänkte på en sak igår.. Du börjar veta en hel del om mig vid det här laget och jag är så klart väldigt nyfiken på dig. Lämna gärna en kommentar och berätta mer om vem du är! 😃

Hoppas du får en fin dag, kram ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katarina Nyström

  Hej Hanna
  Vi träffades på ditt jobb då jag och min man planerade vårt framtida hus. Jag var då höggravid med Saga som nu är 9 månader.
  Vi ska börja bygga med Vittjärvshus i slutet av sommaren och ser fram emot att du är tillbaka på jobbet. Det var till stor del din utomordentliga service som gjorde att vi valde att bygga med Vittjärvshus 🙂

  1. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

   Men hej Katarina! Jag kommer ihåg er och jag har faktiskt hängt med lite och vet att vi får äran att bygga ert hus! Så roligt att höra, nu längtar jag om möjligt ännu mer tillbaka till kontoret 🙂
   Wow, 9 månader! Tiden går verkligen fort. Hoppas att jag får träffa er, när har ni uppstartsmöte?

   1. Katarina Nyström

    Vi hade uppstartsmöte 16/6, så nu börjar det kännas verkligt. Synd att du inte hann vara med på det, men vi kanske ses i något annat möte kring huset. Som sagt, väldigt roligt att du snart är tillbaka

 2. Nettan

  Hej!
  Det va inte jag som skrev på ditt förra inlägg men har kommenterat några gånger och följt dig sen i höstas då en tjej i min klass (läser till sjuksköterska) pratade om förlossningsskador och jag blev tvungen att googla på det och hittade in till din intressanta blogg!
  Jag drabbades också av sfinkterruptur vid mitt äldsta barns födelse, dock ’bara’ grad 2.
  Inför nästa förlossning fick jag prata med en läkare som trodde jag va orolig för att det skulle hända igen och det va då jag fick veta att jag ens hade fått en skada där :-/ jag har alltså inte haft några problem av min skada och har fött två barn till vaginalt utan komplikationer.
  Tack för att du delar med dig av ditt liv och spännande om ni funderar på syskon:-) lycka till!
  /Nettan

  1. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

   Hej Nettan! Jag ”känner igen dig” och vet att du lämnat någon fin kommentar tidigare 🙂 Så härligt att höra att du inte haft några besvär och att du klarat av fler vaginala förlossningar efter din skada. Skrämmande däremot att du inte visste om något förrän det var dags för samtal inför nästa förlossning!

   Vi har drömt om ett syskon länge men jag har samtidigt haft en önskan om att få bli hel först… Nu verkar ju det inte hända så vi kanske måste fundera om 😉 Kram och tack för dina fina ord <3

 3. Kristina

  Här kommer en styrkekram från Falun. Läser din blogg och fattar inte hur mycket vissa får gå igenom. Är själv en tvåbarnsmamma som försöker att få allt att fungera, men som ändå tycker att livet är rätt härligt. Man måste bara tänka på att allt inte behöver vara perfekt och att man inte behöver fixa allt själv.
  Önskar att du får en härlig sommar där du får tid att bli ’hel’

  /Stina

stats