HÄRLIGT MED NY VECKA | Hanna Öhman
Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

Hanna Öhman

Annons

HÄRLIGT MED NY VECKA

Måndag och nystart, härligt!

Önskar bara jag var lite piggare, har legat i soffan både lördag och söndag men nu kanske jag äntligen är pigg och frisk 😉

Vi har en fullspäckad dag och kväll framför oss, först jobb till 16 och ikväll ska Selma testa gymnastik, får vi se om det är något för henne. Hon brukar ju älska sådant med fart och fläkt men jag är lite osäker.. Fotboll som jag trodde hon skulle älska var inte alls intressant så jag vågar inte sia så mycket om gymnastik, hehe. Vi har dessvärre inte hittat någon sport än som hon riktigt fastnat för, förutom ridning då förstås men det blev svårt då hon visade sig vara allergisk..

Vilken(vilka) sport(er) håller dina barn på med? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna Karlsson

    Vår dotter rider då vi har en egen liten ponny 💕 stora sonen spelar fotboll och alla 3 barnen går på gympa tillsammans 1 dag i veckan 😊

Annons
stats