Hanna Öhman

MYSLÖRDAG I STAN

Idag hade jag ett ärende till stan så jag och lilla mammsen passade på att ta en ”snabb-shopping”! Hittade både det ena och andra som jag behövde, kläder till dopet nästa helg till exempel. Jag tror även att jag har en klänning till Adams brors bröllop! 🙂

Mamma bjöd på lunch

IMG_8535

Har haft ökad smärta i bakre regionerna, igår på eftermiddagen hade jag halvsvårt att gå och nu när jag kom från stan kände jag samma smärta. Har även upplevt att det kommer mer var och gegga nu än det gjort på länge. Hoppas att det är övergående så att drt inte är något ”helvete på gång”!

Ikväll ska spela in introt till kommande poddavsnitt och kanske redigera lite. Hoppas på att få det klart snart!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats