PÅ RULL MITT I STORMEN | Hanna Öhman
Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

Hanna Öhman

Annons

PÅ RULL MITT I STORMEN

God morgon!

Vi lämnade Älvsbyn strax före 23 igår kväll och kämpade oss hela vägen till Vilhelmina. Strax före 4 parkerade vi för några timmars sömn och jag kan lova att vi var trötta. Det blåste ordentligt hela natten men det var så lite trafik så det gick ändå bra att köra. Vi stannade och hade små fikapauser efter vägen, sträckte på benen och tuggade på frukt, skorpa och i Sorsele stannade vi för att tugga i oss några mackor. Allt för att hålla oss pigga  och inte riskera att somna bakom ratten. Adam körde hela vägen men jag ville vara vaken för att hålla honon pigg. Jag som klev upp runt 5 igår hade alltså varit vaken runt 23 timmar när vi äntligen parkerade för natten. Var så in i bomben trött och varenda milimeter av min kropp skrek att den ville vila. Det var underbart att krypa upp på sovloftet och räta ut ryggen. Selma somnade när vi hade lämnat Älvsbyn och sov i bilstolen fram till Vilhelmina då hon kröp upp på sovloftet för att fortsätta sova.

Förra året sov vi också några timmar i Vilhelmina, då var det väldigt kallt men vackert ute.Efter fyra timmars sömn rullade vi vidare och har precis passerat Hoting. Det blåser fortfarande en hel del men än så länge snöar det inte och det är inte heller så mycket trafik. Vi räknar med att vara framme i Östersund strax efter lunch och då ska jag räta ut kroppen på sovloftet och slumra någon timma 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats