Hanna Öhman

VÄLKOMNAR VECKA 37

Lördag idag och vi välkomnar vecka 37! Måste säga att jag tycker att den här gravisiteten gått vansinnigt snabbt trots att jag varit liggande stor del av de senaste månaderna. Trodde att tiden skulle stå still men det har gått fort trots att jag varvat netflix och mest glott på TV.

*Bilder från gravidappen Preggers.Idag är det runt 28*C i skuggan och jag är väldigt svullen om fötter, vrister, smalben och händer. Ska hålla mig i skuggan hela dagen tänker jag. Tittar bort mot eldstaden/grillplatsen som är täckt med presenning och tänker att Adam kanske hinner behandla den klart under helgen så vi får avtäcka den och ställa ut den ordentligt. Funderar vidare på om jag kanske skulle haft en hink med kallt vatten att doppa fossingarna i, eller om vi skulle åkt till sjön kan jag sätta mig på en stol med fötterna i plurret. Det vore väldigt skönt!

Status just nu ?Slås av tanken att detta är näst sista helgen som ”ett-barnsföräldrar”. På två veckor är vi tvåbarnsföräldrar, känns sjukt att veta datum och klockslag, underligt och skönt på samma gång. Inte många dagar kvar till snitt och jag ser framemot hela alltihopet med skräckblandad förtjusning ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats